Искате ли да празнувате Коледа в Рим? Това вече е възможно,

...
Искате ли да празнувате Коледа в Рим? Това вече е възможно,
Коментари Харесай

Коледа в Рим, но не в Италия, а в полите на Витоша

Искате ли да празнувате Коледа в Рим? 

Това към този момент е допустимо, като даже не се постанова да пътувате до Италия. На 11-ти декември, Рим идва в полите на Витоша за огромно угощение. Древният град ще е изпълнен с коледен дух и всемирски живот, наличие и атракциони. 

По улиците му ще греят празнични светлини, а по пиаците ще има пица и храна в обилие, идваща от най-добрите  заведения за хранене в София. Сред декорите на Вечния град ще има ледена пързалка, цирк, същински карусел, въртележка, работилница на Дядо Коледа, огромна сцена за звездни музиканти и дребни улични актьори.

Работното време е всеки ден от 12:00 до 22:00 часа.

Билетът за вход е 8 лв.. Билетът за вход + прилагане на атракциони е 20 лв. (цирк, ледена пързалка, родео бик и въртележка). Деца до 5 години (включително) влизат на събитието и употребяват атракционите гратис (но наложително с придружител).

На територията на Рим ще има обособени разнообразни топли пространства с ежедневна стратегия, работилници за дребни и огромни, приказни стаи за децата, Дядо Коледа с дарове, ъгъл за фотоси, куклен спектакъл, кино прожекции и 3D арт съоръжения.

На 25 декември, огромната сцена на римския площад ще събере някои от най-хубавите родни реализатори като Графа, Михаела Филева и P.I.F. за свръхестествен концерт, който ще постави края на цялата коледна приказка, разказана в киноцентър Бояна. 

Дневният брой гости ще е стеснен, поради противоепидемичните ограничения.

Билети може да закупи всеки единствено онлайн от платформата на epaygo.bg като потенциалът им е мощно стеснен на дневна база. Събитието ще се организира според настоящите сега противоепидемични ограничения, изискващи " зелен документ “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР